Пренасяне на всички видове пиана и рояли с товарен превоз в София и страната

Пиана БГ е фирма за преместване и транспорт на всички видове пиана и рояли. Ако имате нужда от пренасяне на пиано или роял, ние сме насреща, за да помогнем това да стане по най-добрия начин, професионално и организирано. Преместване на пиано, едновременно е сложна и техническа задача. Усилието да се премести пиано изисква човешка сила, опит и техника. Преди преместване пианото се опакова старателно, товари се на специализиран превоз с падащ борд и доставя на адрес. Цените на услугите са съобразени според дестинацията и етажите на преместване. Независимо от вида на пианото или рояла, ние ще осигурим безопасно и сигурно преместване до всяка точка в София и страната. Свържете се с нас, за да можем да ви дадем добра оферта и помогнем с преместване на вашето пиано. Избирайки Пиана БГ вие получавате качествени услуги на конкурентни цени.

Ние предлагаме широка гама услуги за преместване на пиана, рояли, каси

Де/монтаж; Опаковане и пренасяне на всички видове пиана, рояли, сейфове; Транспортиране до всяка точка в София и страната; Акордиранe; Съхранение в наш склад;

Избирайки нас, Вие получавате:

Точна ценова оферта по телефона. Познания и техника при пренасяне. Професионално преместване. Опитен екип. Качествено опаковане. Пианото е добре защитено и укрепено в превозното средство. Безплатни съвети. Безплатен оглед. Експресно обслужване.

Техниката с която разполагаме за пренасяне на пиана и рояли

Превоз с падащ борд. Количка за пиана. Шейна за рояли. Колани и ремъци. Необходимото оборудване е неразделна част и гаранция за безопасното преместване на вашето пиано. Консултации с нас можете да направите по-всяко време на деня, по телефона или като изпратите запитване на нашият имейл посочен в КОНТАКТИ. Огледи са необходими, само в случаите когато трябва да се прецени местоположения, размер на вратите, коридори, стълби, асансьор. Ние извършваме експресни услуги, като времето за реагиране е два часа. Предлагаме преместване и превоз в София, област и страната. Работно време: Без почивен ден.

Цени за преместване на пиана и рояли

Моля свържете се с екипът ни за повече подробности относно преместването на вашето пиано или роял. След като осъществите контакт с нас, ще поискаме подробна информация – на кой етаж се намира пианото, ще се ползва ли асансьор, от къде до къде се транспортира, на кой етаж се качва. На база на тази информация, ще дадем ясна и крайна цена на услугата.

Съвети за преместване

Добре е да знаете, че след всяка интервенция, независимо дали сте решили да преместите Вашето пиано от една стая в друга или от етаж на етаж, трябва да се акордира от специалист. В случаите когато не позволява излизане от тясно помещение се налага изправяне на пианото. Всичко това се извършва винаги на специална количка. Пианото не трябва да се търкаля или бута, защото е възможно да нараните колелцата или подовата настилка. Потърсете опитна фирма за преместване на пиана. Предварително научете за техните цени, като подробно обясните от какво точно се нуждаете. Поискайте безплатен оглед и точна цена на услугата, за да няма неприятна изненада.

Преместване и съхранение

Ако вашето пиано пречи поради предстоящ ремонт и няма къде да го оставите, ние имаме решение за това. Наш склад ще осигури на вашето пиано или роял, сигурност и надеждност, за срок на съхранение избран от вас.

Опаковане на вашите вещи

Опаковката е част от нашата услуга. Добрата опаковка не само защитава вашата ценна вещ, но ще направи преместването по-ефективно и сигурно.

Нестандартно преместване

Понякога пианото просто трябва да отиде някъде, на малко по-различно място. През годините сме пренасяли пиана по спираловидни стълби, изнасяли сме от прозорци с помощта на вишка, качвали сме по дървени и стръмни стълби. Следователно, ние разполагаме с подходящо оборудване и обучен екип. Гарантираме, че вашето пиано се премества внимателно, независимо от местоназначението му.

Когато трябва да преместите пиано или роял от точка А до точка Б, не разчитайте на никой друг, освен на професионалните и опитни носачи на Пиана БГ. Ние сме добре обучени с най-добрите практики за безопасно преместване на вашите пиана. Пълното удовлетворение на клиентите е нашата крайна цел. Каквито и препятствия да представлява вашето преместване, ние ще осигурим всички мерки да свършим работата безопасно и правилно.

Няма уговорки. Няма чакане. Свържете се с нас за минути. Неограничени разговори с нашите експерти по преместване на пиана и рояли. Ние можем да отговорим на вашите въпроси – сега. Гарантираме, че получавате точна информация всеки път.