Преместване и транспорт на всички видове метални и огнеупорни каси, сейфове в София и страната

Пиана БГ предлага преместване на метални и огнеупорни каси, сейфове, шкафове на достъпни цени в София и страната. Независимо дали ще поискате професионално преместване или транспорт, ние ще осигурим тези услуги с високо качество, като се съобразим с вашите желания и изисквания. Ако ви се наложи преместване от една стая в друга, до съседната улица или просто сте решили да закупите от магазин, Пиана БГ ще извърши услугата експресно, професионално и в кратки срокове. Не се притеснявайте да ни потърсите в празнични или почивни дни. Нашият екип са на разположение по-всяко време на деня.

Защо да изберете нас?

Преместване на метални и огнеупорни каси от едно място на друго е много по-лесно с помощта на качествени хамали. Разполагаме с работна ръка, опит и оборудване, за да извършим бързо и ефективно вашето преместване. Ние се справяме отлично в преместване на такъв вид стока и можете да ни се доверите напълно. Нашият професионален екип ще премести вашият сейф на новото ви място без шум и напрежение. Ще разработим най-добрия план за демонтаж, опаковане и преместване на вашите тежки предмети. Ако нямате време или енергия да извършите опаковането сами, тогава нашите експерти могат да го направят вместо вас. Ние ще помогнем преместването да стане по-лесно от всякога.

Техниката с която разполагаме за пренасяне на каси и сейфове

Превоз с падащ борд. Камион с кран. Палетна количка. Метална количка. Колани и ремъци. В някои случаи се налага ползването на комбиниран камион с кран за по-тежки каси.

Какви са нашите цени?

Цена на услугата се определя след извършен оглед от наш специалист. Това е най-сигурният начин да се даде точна цена. Характерното при определяне на цена за пренасяне и транспорт на каси, сейфове е теглото, етажи и дестинация. Огледа дава следните предимства. Запознаване с детайлите на преместване. Определяне на ресурс и крайна цена на услугата.

Наемането на опитни носачи е най-добрият начин да избегнете болки в гърба. Ние ще направим преместването възможно най-опростено и рационално. Можем да се справим с почти всички видове сейфове и каси. Обадете ни се днес. Можете също така да попълните удобния ни формуляр за оферта или консултация без задължения!

Екипът на Пиана БГ ви очаква! Ние обичаме работата си и ценим нашите клиенти. Няма да останете излъгани в очакванията си. Ще дадем най-доброто от себе си, а именно – качество, експресно обслужване и всичко това на добра цена!