Цени за преместване на пиана, каси, багаж в София и страната

Преместването обикновено е свързано с усилия, но когато трябва да преместим вещите от целия си живот, това може да бъде доста непреодолима задача. Ако обаче решите да използвате нашата услуга за вашите премествания в София или страната, ще можете да се успокоите, тъй като дългогодишният опит, който имаме, ще позволи това преместване да се осъществи по безпроблемен и лесен начин. Независимо от причините, поради които се премествате, ние ще бъдем най-добрият избор за вашето преместване. Ще осигурим професионален екип и товарен превоз, като накрая това да стане един приятен спомен за вас, тъй като вярваме, че такава голяма стъпка в живота ви, трябва да бъде момент на удоволствие и радост, а не ужас.

Ние отлично знаем каква стойност могат да имат вашите предмети и поради тази причина, всеки член на нашият екип е обучен да полага максимални грижи при боравенето с вашите вещи.

Цени за преместване на пиана и рояли в София и страната

Важна роля при определяне на цена за преместване и транспорт на пиано или роял играят някои фактори: Размера на рояла – Ще се ползва ли асансьор – Броя на етажите – Разстояние. След като получим нужната информация, можем да Ви предложим най-добрата оферта за пренасяне на Вашето пиано или роял.

Цени за преместване на метални и огнеупорни каси, сейфове в София и страната

За да определим цена за пренасяне и транспорт на каси и сейфове важна роля играят: Килограми – Етажи – Разстояние. Точна цена на услугата може да се даде след извършен оглед от наш специалист.

Цени за преместване на мебели и багаж в София и страната

Цена за преместване на мебели и багаж се калкулира според: Количеството на вещите – Етажи – Разстояние.

  • Цени за преместване с двама работника и транспорт 60 лв./час. Времето на ползване е за минимум два часа.
  • Цени за преместване с трима работника и транспорт 70 лв./час. Времето на ползване е за минимум два часа.
  • Цена за един работник 15 лв./час. Времето на ползване е за минимум три часа.
  • Цени за товарен транспорт в София 30 лв./час. В страната 0,70 лв./км.

Огледа дава следните предимства: Запознаване с детайлите на преместване. Определяне на ресурс. Точна и крайна цена на услугата.

Нашият професионален екип за преместване, ще се погрижи вашите мебели и стоки да пристигнат навреме в новото ви жилище. Освен това, след доставка на вашите мебели, допълнително предлагаме разопаковане и подреждане на вещите по ваше местоназначение. Трябва да знаете, че когато се налага пренасяне на багаж от дома и офис, ние организираме цялостната подготовка – доставка на качествени опаковки, демонтаж, опаковане и транспортиране на новото ви място. Така не се налага да мислите за всичко. През годините на работа, ние събрахме богат опит и се усъвършенствахме как да се справим бързо, качествено и организирано. Играем коректно с нашите клиенти и предлагаме фиксирани цени след направен оглед. Няма скрити такси в допълнение към крайната оферта, която ви се предлага. Крайната цена се основава на обем работа, ще се използва ли асансьор от мястото където се взимат вещите, избор на услуги, разстоянието на доставка и ще се използва ли асансьор на мястото където се качват вещите. Отделете малко време и се свържете с нас, за да получите най-добрата оферта за преместване.