Пиана БГ е водеща фирма за преместване и транспорт на всички видове пиана и рояли. Занимаваме се професионално с преместване, опаковане и транспортиране на пиана и рояли от 1999 година. Зарадвали сме с качество и достъпни цени много клиенти които и до ден днешен ни търсят и препоръчват. Точни и коректни служители се трудят в нашата фирма. Избирайки Пиана БГ Вие получавате качествени услуги на конкурентни цени.

Този сайт е създаден за да Ви предложи качествено и на най-ниска цена услугата преместване на пиано и пренасяне на каси. Вие ще бъдете обслужени от професионалисти с дългогодишен опит и добра репутация.

Ние предлагаме широка гама от услуги по преместване на пиана, рояли, каси:

– де/монтаж

– опаковане и пренасяне на всички видове пиана, рояли, каси и сейфове

– транспортиране до всяка точка в София и страната

– акордиранe

– експертна оценка

– складиране и съхранение в наш склад

Избирайки нас Вие получавате: 

 1. точна ценова оферта по телефона
 2. познания и техника при пренасяне
 3. професионално преместване
 4. опитен екип
 5. качествено опаковане
 6. пианото Ви е добре защитено и укрепено в превозното средство
 7. безплатни съвети
 8. безплатен оглед
 9. качествена услуга и ниска цена
 10. експресно обслужване
 11. спестявате ценно време, нерви и пари

Техниката с която разполагаме за пренасянето на пиана и рояли:

– Превоз с падащ борд
– Количка за пиана, шейна за рояли
– Колани

Консултации с нас относно преместването на Вашето пиано или роял може да направите по-всяко време на деня по телефона или като изпратите запитване на имейл формата даден в КОНТАКТИ.

Огледи са необходими, само в случаите когато трябва да се прецени дадени местоположения като – тесни врати, коридори, стълби, асансьор.

Пиана БГ извършва услугата експресно като предварителна заявка се дава поне 1 час по-рано. Извършваме услугата в София и околностите както и от София към страната.

Работно време: Без почивен ден.

Цени:
Моля свържете се с екипът ни за повече подробности относно преместването на Вашето пиано-роял. След като се свържете с нас ще поискаме подробна информация – на кой етаж се намира пианото, от къде до къде ще се транспортира и на кой етаж се качва, след което ще получите точна, ясна и крайна цена на услугата.

Съвет:

Добре е да знаете, че след всяка интервенция независимо дали сте решили да преместите Вашето пиано от една стая в друга или от етаж на етаж, трябва да се акордира от специалист. В случаите когато не позволява излизане от тясно помещение се налага изправяне на пианото. Всичко това се извършва винаги на специална количка. Пианото не трябва да се търкаля или бута защото е възможно да нараните колелцата или подовата настилка. Потърсете опитна фирма за пренос на пиана, предварително научете за техните цени, като подробно обясните от какво точно се нуждаете. Поискайте точна цена на услугата, за да няма неприятни изненади.