Преместване на багаж и мебели с превоз в София и страната

Внимателно преместване от професионалисти на които можете да се доверите
Хамалите от Пиана БГ са професионалисти в пренасяне на багаж и мебели, като предлагат на клиентите си 100% услуги от висок клас. Свържете се с представителите на Пиана БГ, за да получите оферта за преместване според вашите нужди.
Фирма за преместване с пълно обслужване в София и страната
Горди сме да ви предложим широка гама от услуги по преместване, за които знаем, че ще са ви от помощ. Причините да ни изберете са: Нямаме скрити такси, което означава, че знаете колко ще платите, преди да ни наемете…виж ЦЕНИ. Добре си вършим работата, безупречно опаковане и де/монтажни дейности. Ние сме тук 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, което означава, че сме там, когато имате нужда от нас. Предлагаме и сигурно хранилище, склад под наем за съхранение на вашите вещи. Ако няма къде да оставите всичките мебели, може да ги складираме на сигурно място, докато не дойде време отново да си ги вземете. Достъпни цени на услугите по преместване и транспорт в избрана от вас дестинация в цялата страна.
Преместване в София 
Готови сме да предложим помощ в преместване на дома или преместване на офис, като изцяло се ангажираме със задачата да осигурим доставка на опаковъчни материали, кашони и опаковане на вашите мебели, за по-сигурно и надеждно опазване на стоката по време на преместване. Ние не сме просто някакъв екип хамали, а хамали, които се грижат за вас. Ще ви обслужим така, както бихте искали да стане. Удовлетворението на клиентите е цел на нашата компания.
Преместване на жилище
Ще извършим професионално преместване на вашият дом, независимо от количеството на вещите, колко са етажите без асансьор или разстоянието до новия ви адрес. Всичко се изпълнява по план, от опаковане и демонтаж до товарене и преместване. Можете да изберете част от нашите услуги по преместване или при нужда всичките, което ще определи вашата оферта.
Преместване на офиси
Изборът за подходяща компания за преместване не е лесна задача. Правилния избор може да го направите с препоръка или от познати които са ги ползвали веднъж. Ние от Пиана БГ предлагаме гарантирано, точно и непроменено ценообразуване след оглед на вашия офис инвентар. Всичките ни услуги се извършват по професионален начин от опаковането до преместване и транспортиране. Всичко точно и в срок. Надеждно и адекватно.
Доверете се на Пиана БГ да бъде до вас. Независимо къде се премествате, нашите консултанти са високо обучени и готови да съдействат с подготовката на вашето преместване. Нашата цел е вашето спокойствие.
Ние предлагаме – Вие избирате
Ние предлагаме на нашите клиенти редица възможности за преместване – цялостни или частични, товарни транспортни услуги на дълги или кратки разстояния. Свържете се с един от нашите опитни и ефективни сътрудници за конкретни въпроси или съвети относно вашето преместване. С нашата организирана бригада, ще се почувствате спокойни, сигурни и уверени.
Полезни съвети за преместване
Планирайте подготовката си поне месец преди преместването. Поискайте оферта от няколко фирми за преместване. Препоръчително е да назовете точно от какви услуги се нуждаете. Можете всичко да опишете в договора. Това ще помогне на фирмите за преместване на багаж, да направят точен разбор и конкретна оферта.
Ние ще облекчим натоварването ви и намалим част от този стрес с нашите експертни решения и пълен набор от услуги. Ще се радваме да добавите вашето удовлетворение към нарастващия ни списък с доволни клиенти.
Надеждни хамали за вашето преместване
Планирате ли да преместите офиса си в нов град? Преместването на вашия бизнес може да бъде вълнуващ момент на растеж, нови стартове и нови успехи. С нашата фирма, вашият офис инвентар ще бъде преместен безпроблемно. Нашият екип хамали са дискретни, ефективни и проверени.
Професионално опаковане на вашите вещи
Пакетиране и опаковане в кашони на вещи и дрехи е съществена част от всяко преместване. Много от нашите клиенти осъзнават, че просто нямат време или желание да се справят сами с опаковането. Това все пак отнема време и усилия. Затова ние сме насреща с подготвен екип и качествени опаковки и кашони. Правилното опаковане на багажа ви, преди преместване е от решаващо значение по няколко причини. Когато вашите артикули са внимателно и правилно опаковани в кашони, те ще бъдат максимално защитени от повреди по време на процеса на преместване и превозване. Ние предлагаме цялостно или частично опаковане. Моля, уведомете ни предварително, какво очаквате да опаковаме. В такъв случай, ще можем да вземем и донесем някои специални консумативи в допълнение към обикновените кашони, бъбъл, стреч, опаковъчна хартия. Пример за специални опаковъчни доставки са кашони за чаши или вино.
Планирайте предварително вашето опаковане
Опаковането е досадно и отнемащо време събитие, особено ако имате много неща за опаковане. Добре ще бъде това да стане седмица преди събитието за преместване. Освен това свободният ден между опаковането и преместването, ще ви позволи да се отървете от някои ненужни неща, като нежелано облекло, стар телевизор, счупена вещ и т.н. Нашият екип ще донесе чисто нови опаковъчни консумативи, за да направите вашето преместване, безопасно и бързо.
Колко струва опаковането?
За да можем да предоставим точна оценка, трябва да знаем какво количество мебели и лични вещи ще се опаковат. Точен ресурс материали, можем да определим след очна ставка в удобно за вас време. След което, ще изготвим оферта според нуждите ви. Така че, свържете се с нас за подробна оферта.
Разопаковане след преместване в новия дом
Има клиенти които предпочитат професионални услуги за разопаковане, особено тези, които се преместват в голям дом или офис. Нашият екип може да постави всеки артикул в правилната му стая, според вашите конкретни инструкции и ще разположи вашите мебели точно там, където искате. След като разопаковаме и извадим всичко, можем да ги изтеглим всичките кашони, които сте посочили и премахнем всички използвани материали, които вече не искате. Ако предпочитате да направите разопаковането сами, не е нужно да се притеснявате – все пак ще ви улесним, като поставим всеки кашон и мебел в правилната стая по местоназначение. Възможността да го направите сами, ви позволява да се справите с процеса по свой собствен график, но ще отнеме много повече време и усилия, отколкото професионалните услуги за разопаковане. Други компании за опаковане и преместване не могат да предложат същото ниво на професионализъм и опит, каквито Пиана БГ постоянно предлагат на всички наши клиенти от създаването на компанията. Свържете се с нас днес, ако се интересувате да научите повече за нашите услуги или искате безплатна оферта. Нашият любезен персонал с удоволствие ще отговори на всички ваши въпроси и предложи най-добри цени за преместване на вашият дом или офис.

Често задавани въпроси

Колко струва преместване на багаж в София?
Цените за преместване и транспорт на багаж зависят от количеството на вещите, от етажите – ако има такива, и дестинацията на превозване. За да се определи оферта за преместване са нужни няколко стъпки: посещение на място или онлайн оглед по снимки или видео материал. Запомнете най-важното, поискайте от фирмата за преместване точна и крайна цена преди самото преместване. По този начин ще си гарантирате едно спокойно преместване на вашите вещи.
Какви цени за преместване да изберем –заплащане на час или крайна цена след оглед?
Да разгледаме първи вариант – заплащане на час. Този избор на пръв поглед изглежда по-евтин, но крие рискове. Възможно е забавяне по-време на преместване – трафик, спрял асансьор и много други фактори. Поради тази причина, ако сме си направили сметка, че работата е за 2 часа, накрая се оказват 3 часа. При втори вариант – оглед на място и крайна цена, тук предварително всичко е уточнено, преместването минава спокойно и без напрежение. В крайна сметка всеки си избира вариант, който е най-подходящ за него.

Вашите отзиви

Изпълнява качествено и внимателно възложените задачи. Преместиха офис мебелите на новото ни място отговорно и без щети. Препоръчваме ги на всеки който има нужда от офис преместване.
Ева Комерс
Доволни сме от тяхното обслужване, разполагат с високо квалифицирани носачи за опаковане и преместване на мебели. Изпълниха прецизно и в срок поетите ангажименти. Екипа доказа ефективността на своята работа.
Банка ДСК
Високия професионализъм на извършеното преместване на екипа който ангажирахме, ни дава основание да препоръчаме Premestvane-piana-kasi.eu. Изразяваме своето задоволство от прецизното им изпълнение.
БАН